Ontwikkeladvies

 

 

 

 

 

ontwikkeladvies van 350 euro all in

nieuwe klanten weer mogelijk

NL leert door

Het ontwikkeladvies was een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kwam hiervoor in aanmerking. Dus mensen die (nog) aan het werk zijn in loondienst, ZZP-ers en mensen die geen werk hebben. Er waren vanaf 1 december 2020 55.000 adviestrajecten beschikbaar, van 700 euro per traject. Deze waren binnen een dag volgeboekt.

Coaching Amsterdam wil mensen die dit hebben gemist een sterk gereduceerde aanbieding doen, om alsnog hiervan gebruikt te kunnen maken.

Wat houdt een Ontwikkeladvies in?

Door de coronacrisis verandert de arbeidsmarkt aanzienlijk. Er komen nieuwe banen bij, maar tegelijkertijd verdwijnen er ook banen. Dit betekent dat het steeds belangrijker wordt om bezig te zijn met je ontwikkeling en wendbaar te zijn op de arbeidsmarkt.

Het ontwikkeladvies is een kort traject van drie gesprekken van anderhalf uur. Dit kan op locatie maar eventueel ook online. Op locatie werken wij Corona-proof! Voor de gesprekken vul je (digitaal) een arbeidsmarktscan in , waardoor in kaart gebracht wordt hoe je arbeidsmarktpositie is. Ook wordt duidelijk waar je talenten liggen, wat je leuk en minder leuk vindt en hoe je in je werkt bent. Het invullen van de totale scan duurt ongeveer een uur.

Aan de hand van de uitslag van de arbeidsmarktscan gaan we hier samen in de gesprekken  dieper op in. We kijken wat je tot nu toe gedaan hebt, waar je nu staat en onderzoeken hoe je verder wilt. De bedoeling is dat jij (weer) de regie krijgt over je loopbaan. Je gaat uiteindelijk de deur uit met een helder stappenplan.

Aanmelden

Aanmelden kan door middel van een mail naar info@coachingamsterdam.nl

Meer informatie

Je kunt contact met ons opnemen per mail of per telefoon , voor meer informatie over het traject.