Loopbaancoaching

Eigen regie

loopbaan
De arbeidsmarkt verandert razendsnel. We worden meer dan ooit uitgedaagd om de regie over onze loopbaan te nemen. En dat gaat ons steeds beter af. Wij blijven leren, ons ontwikkelen en veranderen regelmatig van functie of baan. Ook steeds meer mensen beginnen voor zichzelf, als ZZP-er, freelancer of interim.

Waarom loopbaan coaching?

Toch kan het zijn dat je vastloopt op je werk. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het werk past niet meer bij je. Je hebt geen uitdaging meer, maar weet niet hoe verder. Je wilt voor jezelf beginnen maar durft niet of denkt dat je dat niet kan. Je hebt niet het idee dat je talenten genoegd worden benut. Het werk geeft je nu te veel stress. Of je voelt geen zingeving (meer).

Als je besluit om loopbaan coaching te gaan volgen, bekijken we eerst je huidige situatie. Het kan zijn dat je zoveel stress ervaart dat eerst een stukje stress-begeleiding aan te raden is.

Aanpak

We gaan kijken naar je dromen, je waarden, je verlangens. En natuurlijk naar je talenten en competenties. Dit doen we door middel van gesprekken, oefeningen en eventueel testen. Vervolgens helpen we je bij het bedenken van concrete stappen en bij het maken en uitvoeren van een actieplan. Zodat je concrete resultaten boekt. Daarbij kijken we naar de nabije en de wat verdere toekomst.

Tijdsinvestering

Wij raden een pakket van 6 gesprekken aan.