Het coachtraject

Het coachtraject

coachgesprek

We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Je kunt het formulier van de website invullen; er wordt dan contact met je opgenomen via de mail of de telefoon (je geeft zelf je voorkeur aan). Ook kun je direct per mail of telefoon contact opnemen. We nemen altijd binnen twee werkdagen contact met je op.

In het kennismakingsgesprek kijken we samen of coaching voor jou een passende vorm van begeleiding is. En of er een ‘klik’ tussen ons is. Als we met elkaar in zee gaan, sturen we je een formulier op. Daarin vragen we naar je verwachtingen van de coaching, je persoonlijke doelen én werkdoelen. Dit stuur je vóór het traject aan ons op. Uiteraard worden alle gegevens vertrouwelijk behandeld.

Eerste gesprek (1,5 uur)

In het eerste gesprek bespreken we jouw doelen, diepen dit verder uit en bepalen we hoeveel gesprekken we nodig denken te hebben voor het traject. Dit wordt in een coachcontract verwerkt.

Het traject (gesprekken van 1,5 uur)

Tijdens onze gesprekken werken we aan jouw doelen. We zetten hiervoor eventueel de passende technieken in. Je kunt hierbij denken aan de Transactionele Analyse (TA), Rationele Effectiviteits Training (RET), De Disneystrategie (dromer, realist, criticus), de Logische Niveaus  en Karakterstructuren. Je krijgt tussendoor huiswerkopdrachten mee.

Tussentijds evalueren we en kijken we of we nog op het juiste spoor zitten. Misschien moeten de doelen bijgesteld worden, misschien gaat het sneller dan verwacht.

Einde traject

Het traject is afgelopen als de doelen gerealiseerd zijn. Er valt altijd nog meer te doen, meer te verdiepen, meer te veranderen, maar genoeg is genoeg. Als jij tevreden bent met het resultaat van de coaching, dan zijn wij dit ook. Het gaat tenslotte om jou!

Gratis kennismaking