Ervaringen

Danielle, manager

coachtraject juni tot november 2019

Na het krijgen van mijn eerste kindje en een heftige periode op mijn werk ben ik thuis komen te zitten. In het begin beviel dit prima, maar na een tijdje begon het idee naar werk toch weer te kriebelen. Ik wist alleen niet goed wat ik dan zou willen.

Carolien heeft mij hiermee enorm geholpen. Door samen te kijken waar mijn kracht ligt en te kijken naar wat ik echt belangrijk vind in mijn werk, ben ik hier uitgekomen en sinds begin 2020 heb ik een nieuwe baan die perfect bij mij past.

Zonder Carolien had ik minder in mijzelf geloofd. Naast dat ze hele praktische tips meegeeft, is het ook echt een coach die goed naar je eigen situatie kijkt en misschien eerst een stapje terugdoet om zo samen verder te komen.

Ik ben zeer blij dat ik gecoacht ben door Carolien en kan haar iedereen aanraden.

Wessel, communicatie adviseur

coachtraject februari tot augustus 2020

Ik heb 10 coaching sessies bij Carolien gehad en heb daar veel baat bij gehad. Duidelijke doelen gesteld en hieraan gewerkt. Veel zelfinzicht gekregen en tools aangereikt gekregen om mezelf te ontwikkelen. Carolien is een prettige coach met wie ik een goede klik had. Als ik in de toekomst weer tegen dingen aanloop, zal ik me zeker  weer tot haar richten.

Georgie, vrijwilliger

coachtraject juli tot november 2019

Ik had een drukke tijd van (mantel)zorg, gezin, vrijwilligerswerk achter de rug maar had het gevoel dat alles voort bleef denderen. Ik kwam niet verder dan de gedachte dat ik er iets aan moest doen totdat ik Carolien over coaching hoorde. Dit was een kans om uit te zoeken hoe ik verder kon. Ook voor mij, waarom niet!

Ik heb ontzettend veel aan de gesprekken met haar gehad, vooral door haar oprechte aandacht en open houding, zonder oordeel. Het was telkens een fijn rustmoment die het mogelijk maakte om aan jezelf te werken. Door haar gerichte vragen kwam ik zelf tot nieuwe inzichten. De oefeningen en heldere uitleg lieten me ervaren dat veranderingen mogelijk zijn en niet eens zo groot hoeven te zijn maar heel effectief. Het heeft me allemaal bewuster en krachtiger gemaakt. Dat had ik van tevoren nooit kunnen bedenken.

Jolanda, administratief medewerkster

coachtraject april tot oktober 2019

Na het verliezen van mijn baan en het overspannen raken door diverse, zowel persoonlijke als werk gerelateerde oorzaken, had ik nog maar weinig zelfvertrouwen. Ook had ik moeite uit een bepaalde “spiraal” te komen.

Carolien heeft mij, door goed naar mij en mijn persoonlijke situatie te kijken, geleerd om haalbare doelen te stellen, mijn valkuilen te herkennen, mijn rust te herpakken en voor mij misschien wel het belangrijkste, mijn zelfvertrouwen terug te vinden.

Gedurende het coachingtraject ging ik steeds meer zien waar mijn kracht ligt en hoe ik deze het beste in kan zetten. Na een aantal gesprekken zat ik al zoveel beter in mijn vel.

Inmiddels heb ik een leuke nieuwe baan, die goed te combineren is met de zorg voor mijn zoontjes van 2 en 4 jaar.

Ik ben Carolien ontzettend dankbaar voor de fijne, soms lastige :-), maar vooral leerzame gesprekken.

Marjan, programma-coordinator

coachtraject mei tot september 2019

Carolien is werkelijk geïnteresseerd in mensen. Ze weet een veilige omgeving te creëren waarin je je gehoord en gezien voelt.
Dus echt even tijd en aandacht voor jezelf!

Ruimte nemen en krijgen om pas op de plaats te maken, alle puzzelstukjes weer eens mooi in elkaar te passen en de richting te vinden voor je volgende stappen.