Ervaringen

Betty, communicatie professional

Coachtraject februari tot november 2021

Ik heb alle gesprekken met Carolien als zeer waardevol ervaren, ze heeft me nieuwe inzichten gegeven. Door de gesprekken ben ik mezelf beter gaan begrijpen. Ze bespreekt je valkuilen en sterktes en je leert ingesleten patronen te herkennen en deze te doorbreken. Ik ben mijn werk meer gaan waarderen en ze heeft me geïnspireerd om verder aan mezelf te werken. 

Carolien is een prettig persoon om mee te praten, ze is professioneel, doortastend, persoonlijk maar ook grappig. Door haar aanpak ben ik nu niet alleen tevreden met mijn werk, maar ook privé. Ze kijkt breder dan alleen naar de werksituatie. Veel dank voor je hulp en ik zal onze gesprekken missen!

Alan, owner

coachtraject april tot juni 2020

I have had 6 sessions with Carolien and in English I might add. It went so well and clear for me in all those sessions . A very good listener and coach who makes it very easy to see my own struggle and be able to flesh it out in words and thoughts for myself with the right tools.  I really like her approach.
Brought a radical change in the goal I had.

I will cherish it.

Nadine, communicatie adviseur

coachtraject juni tot oktober 2021

Halverwege het eerste kennismakinggesprek was het mij al direct duidelijk dat ik graag een aantal sessies bij Carolien wilde volgen. Er kwam een overzichtelijk (actie) plan met een duidelijke zorgvraag. In de sessies die daarop volgden, liep ik elke keer met een lichter gevoel en met nieuwe inzichten de deur uit.

Carolien heeft het vermogen om met je mee te kijken zonder dat dit beperkend of sturend voelt. Carolien geeft duidelijke kaders en helpt steeds om de juist hoek te belichten. Wat ik bijzonder waardeer is de menselijke aanpak. Daarbij deelde zij soms ook vanuit eigen ervaring, wat ik heel prettig en verbindend vind. Ik gun iedereen een Carolien die een periode met je meekijkt en mee helpt.

Bianca, psycholoog

coachtraject maart tot augustus 2021

Ik ben met Carolien in contact gekomen via coachfinder. Omdat ik nogal direct en assertief ben vond ik het lastig om iemand te vinden die bij mij past. Carolien heeft een goede mix van rust en directheid. Ze geeft ook duidelijk haar mening of advies en ik heb dat als erg prettig ervaren. Zij is een fijne sparringpartner geweest. Ik kon alles zeggen zonder het gevoel te hebben daarop beoordeeld te worden. Ze was wel kritisch genoeg om mij te bewegen tot nadenken.

Ingeborgh, leefstijl- en voedingsdeskundige

coachtraject mei 2020 tot januari 2021

Carolien bracht mij overzicht en structuur en dat gaf richting, focus en bovenal rust in mijn hoofd en lichaam.
Met duidelijke, doelgerichte opdrachten, verhelderende gesprekken en het vertrouwen wat Carolien mij gaf zijn stap voor stap alle doelstellingen behaald en ook dromen uitgekomen.

Lieve Carolien, dank voor je kunde en fijne manier van coachen! Je bent open, eerlijk en erg goed in wat je doet! Ik beveel je bij iedereen aan!

Danielle, manager

coachtraject juni tot november 2019

Na het krijgen van mijn eerste kindje en een heftige periode op mijn werk ben ik thuis komen te zitten. In het begin beviel dit prima, maar na een tijdje begon het idee naar werk toch weer te kriebelen. Ik wist alleen niet goed wat ik dan zou willen.

Carolien heeft mij hiermee enorm geholpen. Door samen te kijken waar mijn kracht ligt en te kijken naar wat ik echt belangrijk vind in mijn werk, ben ik hier uitgekomen en sinds begin 2020 heb ik een nieuwe baan die perfect bij mij past.

Zonder Carolien had ik minder in mijzelf geloofd. Naast dat ze hele praktische tips meegeeft, is het ook echt een coach die goed naar je eigen situatie kijkt en misschien eerst een stapje terugdoet om zo samen verder te komen.

Ik ben zeer blij dat ik gecoacht ben door Carolien en kan haar iedereen aanraden.

Sophie, student

coachtraject juni tot december 2020

To me Carolien was the eye of the hurricane.
As a bit of an over thinker, I was convinced I had thought of it all. So when I got stuck, naturally, I was running circles (since I was so convinced that I had thought of it all). Carolien showed me that it was not so. Her fresh perspective, quick analytic mind and endless patience helped me figure out not only the options I had overlooked but which way I actually and truly wanted to take.
With her help, I have set a new course, started a new education and shifted my focus back on what really matters to me.
From the very beginning, Carolien gave me the feeling that I will make it out of my overthinking trap. Thanks to her kindness, the warm atmosphere she created during the meetings, advice and guidance, I can confidently say that she was right.
Thank you, Carolien.

Wessel, communicatie adviseur

coachtraject februari tot augustus 2020

Ik heb 10 coaching sessies bij Carolien gehad en heb daar veel baat bij gehad. Duidelijke doelen gesteld en hieraan gewerkt. Veel zelfinzicht gekregen en tools aangereikt gekregen om mezelf te ontwikkelen. Carolien is een prettige coach met wie ik een goede klik had. Als ik in de toekomst weer tegen dingen aanloop, zal ik me zeker  weer tot haar richten.

June, freelancer online marketing

coachtraject oktober 2019 tot februari 2020

Ik heb een traject gehad met Carolien. Ik kan haar zeker aanbevelen, ze heeft me geholpen uit een situatie te komen waarin ik zakelijk en persoonlijk vast zat. Ik voelde me 100% op mijn gemak bij haar om alles te bespreken. Ook heeft ze een gave om heel goed aan te voelen hoe je je voelt en daardoor dingen uit je te trekken die je zelf nog niet eens gezegd hebt.

Georgie, vrijwilliger

coachtraject juli tot november 2018

Ik had een drukke tijd van (mantel)zorg, gezin, vrijwilligerswerk achter de rug maar had het gevoel dat alles voort bleef denderen. Ik kwam niet verder dan de gedachte dat ik er iets aan moest doen totdat ik Carolien over coaching hoorde. Dit was een kans om uit te zoeken hoe ik verder kon. Ook voor mij, waarom niet!

Ik heb ontzettend veel aan de gesprekken met haar gehad, vooral door haar oprechte aandacht en open houding, zonder oordeel. Het was telkens een fijn rustmoment die het mogelijk maakte om aan jezelf te werken. Door haar gerichte vragen kwam ik zelf tot nieuwe inzichten. De oefeningen en heldere uitleg lieten me ervaren dat veranderingen mogelijk zijn en niet eens zo groot hoeven te zijn maar heel effectief. Het heeft me allemaal bewuster en krachtiger gemaakt. Dat had ik van tevoren nooit kunnen bedenken.

Jolanda, administratief medewerkster

coachtraject april tot oktober 2018

Na het verliezen van mijn baan en het overspannen raken door diverse, zowel persoonlijke als werk gerelateerde oorzaken, had ik nog maar weinig zelfvertrouwen. Ook had ik moeite uit een bepaalde “spiraal” te komen.

Carolien heeft mij, door goed naar mij en mijn persoonlijke situatie te kijken, geleerd om haalbare doelen te stellen, mijn valkuilen te herkennen, mijn rust te herpakken en voor mij misschien wel het belangrijkste, mijn zelfvertrouwen terug te vinden.

Gedurende het coachingtraject ging ik steeds meer zien waar mijn kracht ligt en hoe ik deze het beste in kan zetten. Na een aantal gesprekken zat ik al zoveel beter in mijn vel.

Inmiddels heb ik een leuke nieuwe baan, die goed te combineren is met de zorg voor mijn zoontjes van 2 en 4 jaar.

Ik ben Carolien ontzettend dankbaar voor de fijne, soms lastige :-), maar vooral leerzame gesprekken.

Marjan, programma-coordinator

coachtraject mei tot september 2017

Carolien is werkelijk geïnteresseerd in mensen. Ze weet een veilige omgeving te creëren waarin je je gehoord en gezien voelt.
Dus echt even tijd en aandacht voor jezelf!

Ruimte nemen en krijgen om pas op de plaats te maken, alle puzzelstukjes weer eens mooi in elkaar te passen en de richting te vinden voor je volgende stappen.