Wie zijn wij

Coaching Amsterdam

Coach Carolien de Roode
Carolien de Roode

is opgericht door Carolien de Roode:

“Na ruim 25 jaar ervaring als personeelsadviseur en personeelsmanager heb ik besloten mij volledig te richten op individuele coaching. Ik wil mijn uitgebreide levens- en werkervaring, mijn analytisch vermogen, mijn scherpe blik en humor inzetten om mensen te helpen inzicht te krijgen in hun gedrag, hun (vaak belemmerende) overtuigingen en de keuzes die zij maken. Om vervolgens de passende stappen te maken voor de (nabije) toekomst.

Kwaliteit

Ik heb de opleiding ICM Individuele Coaching gevolgd met een specialisatie in Stress- en Burn-out-begeleiding. De opleiding is geaccrediteerd volgens de meest recente richtlijnen van NOBCO, een garantie voor de hoogste kwaliteit.

De kwaliteit houd ik  bij door middel van trainingen en cursussen. Ook volg ik intervisie en supervisie en laat ik mijzelf nog regelmatig coachen.

Persoonlijk

Over mijzelf kan ik vertellen dat ik in Amsterdam woon, vlakbij het Vondelpark, samen met mijn partner. Ik heb vier dochters in de leeftijd van 24 tot 31 jaar, allemaal al het huis uit.
Naast coaching houd ik mij graag bezig met tuinieren (ik heb een volkstuin in Amsterdam Osdorp), reizen, zwemmen en ik kijk heel graag en veel naar voetbal en andere sporten.

Gesprek

Ik kijk er naar uit om met je in gesprek te gaan; schroom niet om langs te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als blijkt dat coaching voor jou niet de passende begeleiding is, adviseer ik je graag verder. Leuker als we samen een traject ingaan natuurlijk!”

Soorten coaching:  Stress- en burn-out begeleiding  loopbaancoaching